Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Завтра у Смілі - відкриті майстер-класи Idea PARTY "Твоє життя твій проект"

У Смілянському МЦСССДМ організували низку цікавих заходів до Всесвітнього дня волонтера. Юних та активних смілян запрошують до участі у Idea Party «Твоє життя твій проект».
Якщо ти молодий, динамічний, активний, свідомий, патріотичний та інноваційний, і в своєму житті плануєш робити щось важливе для людей? Тоді ми запрошуємо тебе на серію відкритих майстер-класів Idea Party «Твоє життя твій проект», в рамках проекту «СІМ: Приборкувачі часу», який відбудеться 5 грудня о 14-00 в малому залі Міського Будинку Культури. На тебе очікує три години практик розвитку та повного заряду можливостями для молодих людей. Гарантуємо гарний настрій, нові знайомства та перспективи на майбутнє.
що на виході отримаємо молоду людину з свідомою громадянською позицією та готового змінювати Україну та світ на краще.
В програмі відкритого простору:
- Гра «Життя як проект». Проведе Анна Миголь, м.Черкаси, тренер ГО «Інша Освіта», основні напрямки діяльності: громадянська демократична освіта, проектний менеджмент, фасилітація відкритих просторів та інших заходів для фахівців третього сектору.
- Мотиваційний майстер-клас «Лідер-переможець». Проведе Лариса Ратійова, керівник тренінгового центру «Міцна родина», голова громадської ради м. Сміла.
- Майстер-клас «Коворкінг проектів». Проведе Костянтин Рубановський, голова ГО «Гордість нації», громадський активіст, керівник проекту для молоді «ART-PROSTIR».
- Майстер-клас «Робота в громаді – пошук ресурсів» фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Левченко та Максим Пархоменко, молодіжні активісти, організатори молодіжних клубів та міської «Школи Волонтерів»
Для тебе є унікальна можливість отримати навички для свого успіху та гарного страту в житті. Маєш ідеї, прагнеш до змін, готовий стати свідомим громадянином почни з себе реєструйся на «Твоє життя твій проект», за посиланням:
https://goo.gl/forms/sueVLrWuYRQfKra53
Захід організовується в рамках проекту Kyiv Dialogue / Kiewer Gespräche / Київський Діалог. Організатори заходу: Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Благодійна організація «БФ Сенсорія» за підтримки Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

 

2017 12 04 пати

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Опалювальний період у Смілі завершується

29 березня 2024, 11:30

2024 03 29 sezonНа черговому засіданні виконавчого комітету вони прийняли рішення про офіційне завершення опалювального періоду 2023-2024 років 31 березня.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.