Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

До середини грудня на мосту через Дніпро заасфальтують правий проїзд

Асфальтування правого проїзду на мосту через Дніпро планують завершити до середини грудня. Відтоді на мосту відновлять двосторонній рух. Такі строки виконання робіт озвучив підрядник під час спільної наради під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Сергія Овчаренка, повідомляє прес-служба ОДА.
Паралельно із завершенням заливання бетонної плити та укладанням асфальту, влаштовують бордюрний камінь, аби згодом забетонувати тротуар.
Необхідні матеріали у будівельників підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» є, тож затримки в роботі не передбачається.
– Нині на мосту працюють близько 60 робітників у напруженому режимі, – відзначив Сергій Овчаренко. – За прогнозами підрядника, до кінця місяця роботи з бетонування та армування буде завершено. Потім візьмуться за укладання асфальту. Гідроізоляцію закінчать наносити трошки пізніше, оскільки ремонтники зважатимуть на погоду – у мороз цього робити не дозволяє виробничий процес. Паралельно встановлюватимуть бар’єрне огородження. Загалом рух правим проїздом мосту стартує уже з середини грудня. Єдине, не пропускатимемо великоваговий транспорт ще місяць після закінчення робіт на правому проїзді. Оскільки бетонна плита має набути міцності.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.