Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Шепетівка - наш друг по нещастю. У них теж немає тепла через борги Енергоінвеста

У Шепетівці також виник конфлікт між мерією і підприємством "Шепетівка Енергоінвест", яке заборгувало майже 60 мільйонів гривень.


Ранком четверга, 9 листопада, близько сотні мешканців Шепетівки перекривали трасу Рівне-Хмельницький. Вони протестували через відсутність опалення в місті, - повідомляє Сміла.UA з посиланням на "5 канал".

 

Так, містяни вимагали, щоб влада вирішила конфлікт між мерією і підприємством "Шепетівка Енергоінвест", яке заборгувало НАК "Нафтогаз Україна" майже 60 мільйонів гривень.


Останні висунули умови: паливо почнуть постачати у місто, тільки-но місцеве підприємство сплатить принаймні 5 мільйонів гривень боргу.


Опалювальний сезон у 40-тисячній Шепетівці не почався в жодному з помешкань, навіть у соціальних закладах: лікарнях чи дитсадках. Через низьку температуру у приміщеннях місцевих школярів відправили на вимушені канікули.


"Зараз така температура – що на вулиці, що вдома майже однакова, і нам дуже важко. Влада перекидає свої обов'язки на "Енергоінвест", "Енергоінвест" – на міського голову, і ми не можемо достукатися. Цією акцією ми хочемо достукатися до верхів", – зазначає учасниця акції Інна Чаринцева.


"6 тисяч квартир на сьогодні перебувають без тепла. Станом на сьогодні ми чекаємо відповіді. Якщо відповіді не буде – чи мені треба буде їхати на Київ завтра? Не буде рішення в Києві – газу не буде. Чиновники нижчого плану бояться за свої посади – вони газу не дадуть", – обурений міський голова Шепетівки Михайло Полодюк.

 

Схожа ситуація, правда?

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

28 березня 2024, 13:25

2024 03 28 soborЗа позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність об’єкт культурної спадщини національного значення – Успенський (Георгіївський) собор ХІІ століття.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.