Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У Смілі побував Михайло Саакашвілі – він планує у нас змінити владу

2017 11 10 саакашвили1

 

Сьогодні під Будинком рад лідер Руху Нових Сил Михайло Саакашвілі спілкувався з жителями Сміли. Прихильники цього політичного діяча раділи його приїзду, адже покладають на нього великі надії та вірять, що йому вдасться поділитися успішним досвідом Грузії і щось змінити в нашій країні. Противники його діяльності сумніваються, що Михайло Саакашвілі допоможе нашій країні та зможе щось зробити у Смілі зокрема. Тому скептики сподівалися ще й на приїзд у Смілу Трампа.
Одіозний політичний діяч був не дуже ознайомлений із подіями у нашому місті, спочатку не розумів, що у нас тут відбувається. Щиросердні смілянки швидко ввели його у курс справ та поскаржились на місцеву владу, холод у квартирах, чиновницьке свавілля і звільнення директора КП «Комунальник».

 

2017 11 10 саакашвили2

 

Нормально виступити у Михайла Саакашвілі так і не вийшло – зламався мікрофон, було дуже погано чути, що він говорить. Проте вдалося зрозуміти, що він критикував діяльність всієї правлячої верхівки, політичну ситуацію в країні, бандитизм при владі. На його думку, схожі ситуації і криза влади, як у Смілі, зараз є в багатьох містах України. Михайло Саакашвілі знає, що з цим робити – змінювати владу. Тож він запропонував своє бачення: зібратися всім небайдужим смілянам у понеділок о 12.00 біля Будинку рад. Михайло Саакашвілі привезе активістів зі всієї області і з Києва. Вони оточать міську адміністрацію і будуть вимагати проведення сесії, обрання нового міського голови та негайного вирішення усіх нагальних міських проблем.
Після розмови з жителями міста, Михайло Саакашвілі зі своїми журналістами поїхав у гості до керівників ОСББ, подивитись, як мерзнуть сміляни і як живуть прості чесні українці.

 

2017 11 10 саакашвили3

scroll back to top

Коментарі  

олег
0 #2 олег 12.11.2017, 15:12
Цитую Олександр:
Смішно те, що він навіть не знає проблему, а приїхав її вирішувати))) Прям спасатель малібу)))))

А ті що знають проблеми і зобов*язані їх вирішувати, ховаються. Тому не зрозуміло, кому смішно, і з чого смішно, коли страдають люди.
Цитата
Олександр
+2 #1 Олександр 11.11.2017, 11:18
Смішно те, що він навіть не знає проблему, а приїхав її вирішувати))) Прям спасатель малібу)))))
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Йтиме дощ, подекуди з грозами

29 березня 2024, 07:25

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.