Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Районне свято «З любов’ю до України» присвятили Дню незалежності

Відбулося воно у мальовничих Сунках. Тож наш сільський голова Володимир Дорошенко разом із жителями села, з нагоди Дня державного прапора та 26-ї річниці незалежності України, радо зустрічав гостей – керівників району, працівників районної ради та РДА, депутатів, делегації з інших сіл.

 

2017 08 24 сунки2


Під час урочистої частини, окрім привітань, кращих працівників нагородили грамотами, вручили їм подяки та пам’ятні подарунки, також були відзначені переможці конкурсів –«Краще село Смілянщини», «Підприємство високої екологічної культури», «Заклад взірцевого порядку», «Найкраща вулиця» та «Зразкова садиба».
Для учасників свята пройшов концерт, на якому співали Тетяна Демиденко та дитячий вокальний ансамбль «Веснянка» з Великої Яблунівки, ансамблі «Отаман», «Дивограй» та гурт «Горлиця» зі Сміли, вокальний ансамбль з Холоднянського, дует та ансамбль «Любисток» Малобузуківського будинку культури, народний фольклорний ансамбль «Будківчанка» з Будок.

 

2017 08 24 сунки


На районному святі виступили й фіналісти проекту «Голос. Діти» телеканалу «1 +1» – брати Мандрокови, учасники школи східного танцю «Ізмір», шоу - група вогню, вокальний колектив «Любисток» з Малого Бузукова та вокальний гурт «Вербиченька» будинку культури імені Тараса Шевченка зі Сміли.
Цікавими були й розваги для дітей з елементами казки «В гостях у Баби Яги». До речі, хатинку Баби Яги зробив талановитий майстер Микола Карпенко, а профінансував підприємець Григорій Чорнорибченко.

 

2017 08 24 сунки1


Усім дуже сподобалося й театралізоване дійство «Обжинки» від театру «Перевесло» Смілянського міського будинку культури, керівником якого є Любов Терещенко.
На районному святі також відбулося освячення дарів природи отцем Євгенієм, працював ярмарок та майстер –клас від сільських та черкаських народних умільців. А ще було незабутнє катання на бричці з конюхом Олегом Новочубом. На завершення усіх пригощали традиційним кулішем.

 

2017 08 24 сунки3


Інформаційним спонсором свята стала ГО «Територія гідності».

Тетяна Романенко, депутат Сунківського сільської ради

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Йтиме дощ, подекуди з грозами

29 березня 2024, 07:25

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.