Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Смілянські матусі наосліп шукали своїх дітей

2019 05 13 matir

 

10 травня у МБК провели міськрайонний захід, присвячений Дню Матері.
Свято для мам організувала режисер народного аматорського театру «Перевесло» Любов Терещенко за допомогою Центру дитячої та юнацької творчості Смілянської районної ради та його директора – Таїси Богатирьової.
Спочатку для гостей заходу провели майстер-клас із плетіння квітів з природних матеріалів. Діти навчились робити троянди із засушеного листя кукурудзи. Вийшло досить просто і оригінально.

 

2019 05 13 ditu


Потім юні артисти показали чудовий концерт. Виступали вихованці гуртків Центру дитячої та юнацької творчості «Пісня солов’їна» із Великояблунівської школи, театру слова «Дзеркало» при ЦДЮТ, «Дивослово» - із Березняків, танцювали маленькі артистки із гуртка «Step ap» при Костянтинівській школі.
Не забули вшанувати хвилиною мовчання, щемливими віршами і піснями тих матерів, сини яких боронять нашу державу у зоні ООС.
Вірші про батьків та Батьківщину, написані своїми вихованцями – гуртківцями літературної студії «Калиновий сонет» ЦДЮТ – прочитала відома і яскрава смілянська поетеса Тетяна Шугар-Благодарна. Також вона порадувала публіку декламуванням власних творів.
У перервах мі ж номерами проводились цікаві конкурси для мам. Наприклад, матусі, яким зав’зали очі, мали навпомацки або по голосу відшукати свою дитину.

 

2019 05 13 ditu1


Потім наймолодші актори театру «Перевесло» вперше показали прем’єру - свою міні-виставу, присвячену мамам. Тепле душевне свято завершилось чаюванням та солодким столом, яке організували матусі і діти.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

29 березня 2024, 09:29

2024 03 29 znaishliПравоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.