Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У Смілі хворих возять на «швидкому» драндулеті, у якого двері – на мотузці

2019 05 13 wvudka

 

У Смілі хворих містян доставляє до лікувальних закладів справжній «швидкий» драндулет. У тому автомобілі двері тримаються на мотузці, котра прив’язана до лавки.
«Шановна владо! Це крик душі! Вчора приїхала швидка допомога, якщо це можна так назвати! У татка стався інсульт, його доправляли до лікарні на цій швидкій, яка просто розсипається по наших розтрощених і розбитих вщент дорогах», – обурилася у соціальних мережах жителька міста Юлія Бойко і виставила фото того жахіття, на якому везли з інсультом її батька.
За її словами, при такому діагнозі треба було доставляти хворого в спокої. А ще в машині швидкої допомоги потрібно було поставити крапельницю. Але за таких умов її не змогли поставити.
«Як може лікар надати першу невідкладну допомогу у такій машині? До того ж ще й зламався кардіограф. Це не швидка, це катафалк!», – справедливо гнівається Юлія.
Вона вдячна лікарю та водієві, що змогли зробити все, аби допривити її батька до районної лікарні та надати першу допомогу.
Але, наголошує, люди не можуть працювати в таких умовах.
«Це ганьба нашій владі. Бо дуже страшно дивитися на те, як людину, яку ти любиш понад усе , везуть до лікарні у таких жахливих умовах», – підсумовує Юлія Бойко.
Її пост викликав хвилю емоцій у соціальних мережах. Люди пригадували і свої поїздки на тому драндулеті. Одна з жінок зазначила, що на такому авто її везли до пологового, тож схваток не відчувала. Інша розповіла, як на тій «швидкій» їхала на обстеження до Черкас, тоді думала, що нирки по дорозі повідбиває.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.