Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Політика

Відновлений мер Цибко провів першу сесію та відмовився від зарплати

Сьогодні відбулась хвилююча 67 чергова сесія Смілянської міської ради.
У великому сесійному залі був аншлаг – сміляни прийшли послухати виступ, риторику, план і побачити перші дії відновленого та реабілітованого міського голови.

 

2018 03 29 сесия1


Спершу секретар міської ради Костянтин Синьогуб прочитав постанову Верховного Суду України про те, що Олексія Цибка поновлено на посаді. Потім на трибуну вийшов сам мер і подякував всім, хто його підтримував.


Олексій Цибко сказав, що за ці два роки, поки його відсторонили від роботи, він спостерігав за подіями у місті, вчився і робив для себе висновки. Він хотів би закопати сокиру війни, припинити сварки при владі і почати працювати для розвитку Сміли.


Олексій Цибко заявив, що відмовляється від своєї зарплати у сумі більше 200 тис.грн, яку йому мали б компенсувати за ці два роки. Нехай ці гроші підуть на розвиток міста! – заявив він. Мер дав характеристику соціально-економічного стану, у якому зараз опинилось наше місто, продемонструвавши, що добре знає про всі проблеми і буде їх вирішувати.


Одне з перших завдань – ремонт доріг. На думку Олексія Цибка їх у Смілі вже немає тому, що попередня влада брала відкати у підрядників, а підрядники безсовісно економили на сировині, щоб теж нажитись на дорогах. Олексій Цибко сказав, що він буде контролювати ремонти доріг, надаватиме переваги підрядникам, які даватимуть гарантії своєї роботи на 7-10 років.


На сесії Смілянської міської ради був присутній голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець. У своєму виступі він жорстко розкритикував смілянську владу міста і району, сказав, що вже досить лаятися, треба починати працювати, бо Сміла і Смілянщина мають найгірші показники розвитку на Черкащині.

 

2018 03 29 сесия

 


Виступав і голова районної ради Володимир Грошев, який закликав всіх миритись та працювати разом.


Далі депутати перейшли до розгляду порядку денного безпосередньо сесії міської ради. На засідання винесли 91 питання, а також було багато запитів і звернень від громади та міських обранців.


Олексій Цибко запропонував розділити сесію на два пленарні засідання, і поки що не закінчувати. Тому що у порядку денному стоїть кілька питань, у яких він ще не розібрався. Він їх вивчить, все зважить, і тоді продовжить сесію на наступному тижні. Депутати погодились із цією пропозицією. Перше засідання було напруженим, але конструктивним. З’явилась надія, що у нашому місті нарешті все наладиться і ми заживемо спокійно.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Система безоплатної правничої допомоги шукає волонтерів та параюристів

29 березня 2024, 12:29

2024 03 29 volontЯкщо ви прагнете допомагати вразливим категоріям населення і маєте трохи вільного часу, запрошують приєднатися до проєкту «Волонтер БПД»


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.