Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Майже 500 смілян змінили місце голосування у першому турі виборів

2019 04 11 TZMG

 

Відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Смілянської міської ради розпочав приймання документів виборців для тимчасової зміни голосування на другий тур виборів Президента України, який відбудеться 21 квітня.
Такі зміни можуть бути зроблені до 15 квітня. Щоб охопити більшу кількість населення, у відділі Держреєстру організовано чергування у вихідні дні.
Станом на 10 квітня правом змінити місце голосування вже скористалося більше 100 виборців. Під час підготовки до першого туру голосування, відділом було видано 453 таких посвідчення.
Працівники відділу реєстру постійно проводять інформування у засобах масової інформації громадян про можливість і умови зміни місця голосування, надають роз’яснення керівникам установ, працівники яких в день голосування перебуватимуть на роботі. Начальником Смілянського відділу поліції наразі надано необхідні документи відділу реєстру, для забезпечення можливості голосування співробітників, які задіяні до охорони публічного порядку на дільницях.
Для проведення організаційних заходів, відділом реєстру налагоджена тісна співпраця з установами та відділами, які щомісячно надають дані щодо виборців. Проводиться спільна робота з виправлення неточностей у списках виборців, виявлених під час голосування 31 березня.
Сміла є центром 198 округу з виборів Президента України, тому смілянський відділ ведення реєстру, в межах закону, активно залучається до роботи окружної виборчої комісії та дільничних виборчих комісій в межах компетенції відділу.
Відповідно до календарного плану заходів з підготовки та проведення повторного голосування вже 13 квітня відділом розпочнеться друк іменних запрошень на голосування, які будуть передані до дільничних комісій 15 квітня.
Списки виборців для повторного голосування будуть виготовленні відділом реєстру 17 квітня, а вже 18 квітня передані на дільниці.
Враховуючи, що зміни до Реєстру для виправлення неточностей в списках виборців можливо внести лише до 15 квітня, відділ ведення реєстру запрошує виборців заздалегідь уточнити свої дані.
Відділ ведення Державного реєстру виборців м.Сміла розташований за адресою вул.Незалежності, 37, І поверх, 6 кабінет (тел. 44325).

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.