Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Члени виконкому проголосували за завершення опалювального періоду (відео)

2019 03 29 vikonkom

 

27 березня під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулося засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 14 членів виконкому. На порядок денний винесли 28 питань.
Спочатку начальник управління економічного розвитку Олександр Плакса проінформував про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 2018 рік. Він відмітив позитивні та негативні тенденції. Позитив - зміна надавача послуг з теплопостачання, завершення будівництва двох 4-поверхових будинків у центрі міста, фінансування 5 проектів за рахунок коштів державного бюджету. Члени виконкому звернули увагу на необхідність покращення роботи як управління економічного розвитку, так і виконавчого комітету в цілому. Говорили про залучення у місто інвесторів. Минулого року вдалося привабити у Смілу лише трьох нових інвесторів – одні будуватимуть сонячні електростанції, інші – все тки поки що міркують над проектом міні-ГЕСЄ, треті –відроджуватимуть фабрику морозива «Ажур».
Начальник управління праці та соціального захисту населення Микола Прокоф’єв проінформував про проекти рішення щодо затвердження висновків органу опіки та піклування, влаштування в будинок-інтернат, надання одноразової матеріальної допомоги п’яти жителям міста на загальну суму 3 тис. грн. Начальник управління архітектури та земельних відносин Михайло Клименко озвучив проекти рішень щодо призначення адреси житловим будинкам, відмови в наданні дозволу на розміщення рекламного щита, погодження місця розташування об’єкту виїзної торгівлі.
Начальник управління житлово-комунального господарства Сергій Чередніченко озвучив проекти рішень щодо списання основних засобів з балансу КП «ВодГео» та про завершення опалювального сезону 2018-2019 р. у місті з 1 квітня. Проте було зазначено, що для медичних та навчальних закладів міста відключення тепла залежатиме від температури повітря.
Члени виконкому розглянули та прийняли відповідні рішення, підготовлені службою у справах дітей.
Виступ начальника управління економічного розвитку Олександра Плакси на виконкомі можна детальніше подивитись на каналі Сміла.ua

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

28 березня 2024, 13:25

2024 03 28 soborЗа позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність об’єкт культурної спадщини національного значення – Успенський (Георгіївський) собор ХІІ століття.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.