Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На виконкомі сперечались про тарифи і медицину

2019 03 01 виконком

 

28 лютого відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради.
На порядку денному стояло 8 питань.
Начальник служби у справах дітей Ольга Шуригіна озвучила проект рішення «Про затвердження заходів щодо виконання в місті Регіонального плану з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Черкаській області на 2018-2026 роки». Заходи направлені на поступове перепрофілювання інтернатних закладів до умов, наближених до сімейних форм виховання – прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу. Після обговорення, члени виконкому відхилили даний проект.
Начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко розповів про майбутні реформи у галузі міської медицини та порушив питання про оптимізацію ліжкового фонду комунального закладу «Смілянська міська лікарня ім. Т.Шевченка» Смілянської міської ради» з поступовим перепрофілюванням терапевтичного відділення лікарні на денний стаціонар поліклініки. Незабаром усі лікарняні послуги жителі міста зможуть отримувати у повному обсязі в міській лікарні. Детально обговоривши дане питання, члени виконкому прийняли відповідне рішення.
Всі розуміють, що якщо не підтримають зміни, які пропонує держава, доведеться самим фінансувати медицину. А поки що фінансування відбувається у процентному співвідношенні 70 на 30. Де 70% потреб галузі охорони здоров’я поки що фінансує держава.
Микола Стуженко та головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Максим Журавель переконували, що реформи у галузі охорони здоров’я будуть непомітними для пересічного жителя Сміли.
На засіданні виконкому розглянули проекти та ухвалили рішення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування; затвердили перелік міських автобусних маршрутів, що виносяться на конкурс; визначили замовника робіт з капітального, поточного ремонту дорожнього покриття та реконструкції вулиць міста. Ухвалили тарифи на послуги міської поліклініки.
На засіданні члени виконкому прийняли рішення щодо встановлення тарифів з теплопостачання для ТОВ «ЕКОТЕХ+» з відповідним пониженням тарифу до 1974,47 грн/Гкал.
Директор ТОВ «Смілакомунтеплоенерго» Станіслав Голубець проінформував про можливість проведення зниження тарифів на послуги з теплопостачання для населення міста при зменшенні коефіцієнта рентабельності роботи підприємства та встановлення тарифу 2300,21 грн/Гкал (раніше – біля 2337 грн/Гкал), 53,32 грн за кв. м (раніше 56,22 грн за кв. м). Члени виконкому після детального обговорення питання прийняли відповідне рішення.

scroll back to top

Коментарі  

Геннадій
+4 #1 Геннадій 01.03.2019, 09:57
Ого на цілих 36,79 грн/Гкал та 2,9 грн за кв. м, стаю на вколішкі перед вами панове, ви на стільки спростили життя населеню що навіть незнаю що з залишком коштів робити :)
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

28 березня 2024, 11:31

2024 03 28 rayonЗавдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.