Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Депутати знову обговорювали зарплату директора КП «ВодГео»

2019 02 26 зарплата

 

Зарплати керівництва водоканалу знову не дають спокою міським обранцям та пересічним жителям міста. Всі знають, що КП «ВодГео» знаходиться у кризовому стані, тож виплачувати керівникам мільйони на зарплату як мінімум безглуздо.
На позачерговому засіданні сесії депутат Юрій Кредзинський (який, до речі, не зареєструвався як депутат, а був присутній ніби як рядовий житель міста. Так останнім часом роблять ще кілька депутатів, які не підтримують законність перебування на посаді Віктора Федоренка і не вірять у законність проведення сесії), розповів, що просив у свого колеги – депутата Петра Абажея, який наразі є директором водоканалу, показати контракт та озвучити зарплату. Петро Абажей повідомив, що його офіційна зарплата 16 тис. грн і ніяких інших премій чи матеріальних заохочень у нього не буде, тому що підприємство зараз знаходиться у кризовому стані. Було пообіцяно, що на наступне засідання сесії директор водоканалу таки принесе свій контракт із міською радою, щоб продемонструвати, що там все чесно й прозоро і дасть з ним ознайомитись Юрію Кредзинському.
Цікавість до платні директора водоканалу виникла через те, що у соціальних групах деякі сміляни поширюють інформацію: річна зарплата директора КП «ВодГео» складає більше 800 тис. грн завдяки надмірним преміям.

scroll back to top

Коментарі  

Виборець
+1 #1 Виборець 27.02.2019, 12:40
Яка зарплата у Дяченко та Трегубова?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.