Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Новий в.о. начальника поліції розказав, чий він син та як рятуватиме Смілу від злочинців

2019 02 04 поліцай

 

Роботу поліцейських у Смілі не лає тільки ледачий. Смілянська поліція – це ніби як закрита структура, що там роблять поліцейські? які злочини розкрили? які дії вчиняються для боротьби з криміналом? –нічого не можливо дізнатися… Поліцейські лише сторожують депутатів під час проведення міських сесій та постійно змінюють керівників – ось і все, що відомо про Смілянський відділ поліції.
Сподіваємося, що з приходом на посаду нового 28-річного прогресивного в.о.начальника відділу Олега Міщенка ситуація покращиться і наші правоохоронці стануть відкритими, ми будемо бачити їхню діяльність та сприяти їхній роботі, відновиться довіра до поліції.
В.о.начальника поліції Олег Міщенко дав розгорнуте інтерв’ю для сайту Сміла.ua та журналістів радіо «Мрія» і пообіцяв частіше спілкуватися з місцевими ЗМІ, щоб у місті було менше пліток про кримінальні злочини, а лише офіційна правдива інформація.
- Олегу Євгеновичу, зараз у всіх на вустах чутки про «смілянського ґвалтівника і маніяка». Поліцейські дійсно спіймали того, хто вчинив ці злочини? Людям можна не боятися?
- Про те, чи підозрюваний є маніяком, може свідчити лише спеціальна експертиза. Але те, що він напав і зґвалтував жінку – це факт, а потім ще й забрав у неї мобільний телефон. Під час подвірних обходів встановлено, що була ще одна жертва, яка звернулась до поліції з аналогічними скаргами.
Після оперативно-розшукових заходів було встановлено, що нападником був громадянин України, житель Сміли, одружений, 35 років, неодноразово судимий за аналогічні злочини, двічі відбував покарання за зґвалтування. Зараз йому обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою, порушено кримінальні справи. Ми продовжуємо проведення слідчих дій, щоб довести вину злочинця та щоб суд зміг обрати йому гідне покарання.
- Які завдання Ви ставите перед собою? З чого почнете свою діяльність?
- Боротьба із незаконним обігом зброї та вибухових речовин – це мій особистий пріоритет в роботі. Я переконаний, що ті, хто привозить у Смілу зброю, мають на меті нею скористатися. Тож наша мета – не допустити, щоб ця зброя використовувалась на території Смілянщини. У нас у Смілі немає війни. Тут не потрібна вогнепальна зброя.
Також моя ціль - забезпечити безпеку громадян на території Смілянщини і виконати завдання, які ставить керівництво Нацполіції. Ми із заступниками проаналізували діяльність місцевої поліції за всіма напрямками, починаючи з проведення профілактичних заходів та розкриття кримінальних правопорушень. Ми вивчили недоліки, тепер треба покращити ефективність роботи правоохоронців.
Розробляються практичні заходи щодо боротьби з наркоманією. Мене дуже турбує сплеск наркоманії та злочинів, пов’язаних з цим. Тому ми проведемо ряд заходів щодо виявлення каналів надходження наркотичних засобів, місць виготовлення і вживання наркотиків та притягнення до відповідальності всіх причетних осіб. А взагалі планів дуже багато…
- Яким чином Ви плануєте підвищити ефективність роботи правоохоронців?
- На попередньому місці моєї роботи була така практика і це вже є втіленим у реальність, тож я хочу, щоб це запрацювало і на Смілянщині – це створення якомога більше офіцерських пунктів поліції на території сільських громад. Щоб поліцейські були на місцях, щоб могли попасти на місце злочину до приїзду слідчо-оперативної групи, щоб були найбільш наближені до людей.
Також користуючись нагодою, хочу запросити усіх бажаючих вступити до лав працівників поліції. Якщо Ви хочете покращити правопорядок у рідному місті – приходьте до нас і давайте зробимо це разом. Я хочу, щоб сміляни жили у безпечному місті, у якому не буде криміналу та негативних явищ. А зміни починаються з самого себе.
- Ви досить молодий начальник поліції – Вам лише 28 років. У соцмережах відразу пішли чутки, що раз такий молодий, значить синок впливових батьків…
- Мої батьки – звичайні працівники смілянського заводу, ніякого відношення до поліції не мають. Я – людина в погонах. Тож змушений робити те, що наказує вище керівництво. А воно вирішило, що саме на цій посаді я принесу користь нашому суспільству. Тож я погодився на цю посаду, розуміючи, яка це важка та відповідальна ноша. Я докладу усіх зусиль, щоб справитись із довіреним мені завданням.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.