Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Понад 50 смілян, які шукають роботу, завітали на ярмарок вакансій

2019 05 24 vakancia

 

У Смілянському міськрайонному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій від ТОВ «Віджи-продакшн». Це підприємство є частиною групи компаній «Верес» і займається виготовленням плодоовочевої консервації.
«Зараз сезон і нам потрібно багато працівників. Заробітну плату виплачуємо вчасно, офіційно працевлаштовуємо, надаємо соціальний пакет. Ми готові забезпечувати гуртожитком тих, хто бажає працювати у Каневі. Безкоштовно доставляємо на роботу та з роботи тих, хто проживає поряд з Черкасами та Каневом. Видаємо спецодяг. Безкоштовно обідаємо у дружній обстановці», – розповідає Едуард Король, начальник цеху цього підприємства.
«Це був дуже результативний ярмарок. Багато людей активно з нами знайомилися. Запитували про компанію, про посадові обов’язки, про розмір заробітної плати – люди реально хочуть працювати», – додає Людмила Чучко, начальниця лабораторії.
За словами Ольги Дар’євої, керівниці відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонного центру зайнятості, такі ярмарки скорочують термін пошуку роботи та укомплектування вакансій. Деякі ярмарки проводяться на виробництві, деякі – у приміщенні центру зайнятості. «Про проведення таких ярмарок ми повідомляємо через інтернет-ЗМІ та на нашій сторінці у Фейсбуці», – говорить пані Ольга.
Загалом близько 40 учасників ярмарки зацікавилися роботою, яку презентували на ярмарці вакансій.

Ангеліна Хоменко

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Сміляни мали нагоду поспілкуватись із Русланом Горовим на творчій зустрічі

19 березня 2024, 10:29

2024 03 19 zustrichУ Смілу завітав письменник та співзасновник видавництва "ТаТиШо", український журналіст, автор відомого проєкту "Служба розшуку дітей", режисер-документаліст, волонтер, засновник мистецького проєкту "Так працює пам'ять" та поет Руслан Горовий.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.