Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У Смілі створено групу боротьби з незаконним рибальством

2019 05 03 zaborona

 

До 20 травня у Смілі триває двомісячник охорони риби, інших водних біоресурсів у період нересту. Тому на цей період обмежено лов риби та пересування плавзасобів на водних об'єктах.
На черговому засіданні виконкому, щоправда, із запізненням, ухвалено рішення про проведення спільних рейдів із залученням громадських інспекторів Черкаського рибоохоронного патруля та Смілянського відділу поліції для перевірки дотримання фізичними та юридичними особами правил рибальства та інших актів природоохоронного законодавства, виявлення випадків незаконного вилову, придбання і реалізації риби, інших водних біоресурсів, а також заборонених знарядь лову. З цією метою створено робочу групу з боротьби з незаконним рибальством на водоймах міста.
Голова групи – заступник міського голови Черненко О.Ф.
Члени робочої групи: в. о. начальника інспекції з благоустрою, екології та забудови міста Яценко О.С.; Головний спеціаліст інспекції з благоустрою, екології та забудови міста Подзігун В.В.; в.о. головного спеціаліста інспекції з благоустрою, екології та забудови міста Ковбаса В.І.; начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи Лагунов Ю.М.; начальник сектору превенції Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, майор поліції (за згодою) Хлівний В.І.; головний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» (за згодою) Василенко В.С.; Начальник Смілянської пошуково-рятувальної водолозної групи (за згодою) Терновцев В.В.; водолаз Смілянської пошуково-рятувальної водолазної групи (за згодою) Мельниченко В.О.; голова ГО «Смілянська самооборона» (за згодою) Бабіч В.В.; член ГО «Смілянська самооборона» (за згодою) Ладний В.О.; головний редактор КП «Медіа-центр» (за згодою) Скороход Л.І..

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У енергетиків області – новий керівник

28 березня 2024, 12:26

2024 03 28 energДержавний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк представили колективу ПАТ «Черкасиобленерго» нового очільника – Вадима Яненка.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.