Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Після візиту голови ОДА Федоренко скликав позачерговий виконком (відео)

2019 02 13 виконком

12 лютого відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 13 членів виконкому. На порядок денний винесли питання, яке розглядалося за дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вельбівця під час зустрічі з громадою міста – перерахунок розмірів сум у платіжках за тепло і приведення цін до відповідності.
Спершу довго з’ясовували, чому ж так вийшло, що сміляни отримали такі захмарні суми за теплопостачання. Як завжди, винних немає. Всі наче працюють, хочуть як краще, а в реалі – комунальне підприємство КП «Смілакомунтеплоенерго», яке є власністю громади і створене для задоволення потреб смілян, - дере три шкури із жителів міста і лупить ціни наче приватна структура.
Директор КП «Смілакомунтеплоенерго» Ігор Тесленко проінформував про об’єм спожитого газу та збільшення споживання електроенергії у січні 2019 року у порівнянні з груднем 2018 року. Своє бачення виникнення проблеми висловив начальник управління ЖКГ Сергій Чередніченко, він не погоджується із діями керівництва КП та поскаржився на те, що підконтрольне за посадовими обов’язками КП не виконує доручення начальника ЖКГ. У нас кожен робить що захоче, контролю немає і відповідальності також немає.
- Проблема в тому, що поки у КП «Смілакомунтеплоенерго» змінювались директори, КП вийшло з під контролю. Не було контролю за лічильниками, немає співпраці з ОСББ, немає порозуміння з населенням, - сказав Сергій Чередніченко. Начальник управління також зазначив цифри збільшення споживання газу на 150 тис. кубічних метрів, електроенергії на 60 тис. Кват.
Члени виконкому пропонували зробити перерахунки за квадратними метрами, а не гігакалоріями у тих будинках, де лічильники встановленні незаконно або введені в експлуатацію з порушеннями.
Після палких дискусій секретар міської ради Віктор Федоренко дав доручення керівнику комунального підприємства «Смілакомунтеплоенерго» до 17 лютого зробити перерахунок сум у квитанціях за тепло та привести у відповідність із чинним законодавством питання встановлення лічильників.
Фрагменти засідання виконкому можна переглянути на каналі Сміла.ua 

 

scroll back to top

Коментарі  

Сміляни
+4 #1 Сміляни 13.02.2019, 11:55
Нехай краще цей Валерій трегубов пояснить ситуацію із постійним дописуванням зайвих кубів. Якщо він помічник прокурорського пенсіонера Абажея, то повинен знати, що це грубе порушення.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.