Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На виконкомі обговорювали ціни на бігборди та автобусні перевезення

2019 05 24 vikonkom

 

23 травня відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На ньому розглянули 15 питань та інформацію про оптимізацію автобусних перевезень. Одним із перших скандальних питань була вартість оренди бігбордів. Міська влада нагадує підприємцям, що пора переглянути розцінки на бігборди, які не поновлювались із 2009 року. Пропонують збільшити ціну за оренду. Тоді у центрі міста вартість оренди реклами зросте до 900 гривень. Працівники виконкому переконують, що встановлювали вартість, орієнтуючись на аналогічну ситуацію у місті Черкаси. За їхніми даними ціна у Смілі буде по 10 грн за квадратний метр, у Черкасах – по 40 грн.
У залі були присутні представники цього рекламного бізнесу, які переконували, що ситуація не відповідає дійсності. За їхніми даними за бігборд у Черкасах вони сплачують по 400-600грн, а у Смілі тепер мають платити по 900 гривень. Плюс по 300 гривень доплачувати за освітлення реклами. Їм це дорого і невигідно.
Проте члени виконкому ухвалили збільшення орендної плати, тому що треба всіма силами наповнювати бюджет. Секретар міської ради Віктор Федоренко сказав, що у місті є багато бажаючих встановити бігборди, тому можна підвищити ціну. А якщо практика покаже, що це надто дорого – вартість переглянуть.
Потім члени виконкому мали заслухати звіт управління ЖКГ щодо результатів минулого опалювального періоду. Звіту як такого не було. Виступив директор КП «Смілакомунтеплоенерго», який надав відповіді на питання, подякував владі за підтримку КП. Це все добре, але так і не прозвучала конкретна аналітика проведення опалювального сезону у Смілі. Не виявили помилок, не визначили винних, не розробили шляхи уникнення цих помилок у майбутньому. Немає чіткого аналізу і бачення розв’язання проблеми обігріву міста. Все те саме, лише слова... А потім через кілька місяців всі знову хвататимуться за голови – несподівано прийшла зима і треба топити...
Ще однією родзинкою цього виконкому став аналіз системи автобусного перевезення. У доповіді Лариси Ратійової був гарно описаний поганий стан перевезень, були запропоновані кілька шляхів виходу з кризи, але члени виконкому не знайшли економічних підтверджень і фінансового аналізу проблеми. Цю інформацію просто взяли до уваги, ніяких рішень не ухвалювали. Але судячи з настроїв та аналізу роботи перевізників, смілянам варто готуватись до того, що скоро проштовхуватимуть подорожчання проїзду в автобусах до 7 гривень.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.