Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цікаво

Їсти це категорично не можна

Масло 72,5% не можна їсти. Це транс-жир. Оскільки масла менше 82,5% не буває. Краще з’їжте дві ложки натурального вершкового масла, ніж цілу пачку або кілограм транс-жирів.
Вживання продуктів, що містять транс-жири, знижує здатність організму до протистояння стресам, підвищує ризик виникнення депресії.
Продукты харчування, у яких є транс-жири: маргарин, мягке масло, рафінована рослинна олія, майонез, кетчуп, продукция фаст-фуда - картопля-фрі та ін, для приготування яких використовувалися гідрогенізовані жири, кондитерські вироби - торти, тістечка, печиво, крекери та інше, для виготовлення яких використовувався кулінарний жир;
чипсы, попкорн, заморожені напівфабрикати, ікра слабосолена та оселедці у пластиковых упаковках. Якщо оселедці зберігаються без масла, значит туди додано уротропін, який у світі визнано дуже небезпечним добавкою і заборонено, (утворюється при взаємодії аміака з формальдегідом).
Генно-інженерні продукти: крабові палочки, какао, арахіс (туди вживається ген петунії, такий арахіс навіть комахи не їдять(, імпортна картопля, консервовані кукурудза та зеленый горох, кукурудзові палички, каші та крупи з ароматизаторами, барбарис, джем та мармелад.
Небезпечні також: лапша швидкого приготування, розчинні супчики, картопляні пюре, бульонні кубики, розчинні соки, сирокопчені колбаси. Вони із генно-модефікованої сої. Сосиски, варені колбаса, паштети та інші продукти з так званими прихованими жирами. В їх складі – сало, внутрішній жир, свиняча шкіра займають до 40% ваги, але маскуються під м'ясо за допомогою смакових добавок.
Молочні продукти тривалого терміну зберігання (більше 2 міс.). Кекси та рулети в упаковках, цукерки, шоколад, заморські ароматизовані чаї.

scroll back to top

Коментарі  

Олена
0 #1 Олена 07.02.2018, 20:22
Мене дуже здивувала ця стаття!!! З деякими висловами можно погодитись, але не про масло. Буває натуральне масло різної жирності. Вміст жиру в маслі залежить тільки від вмісту вологи і сухого знежиренного залишку, а не від вмісту транс-жиру. Це зовсім інша річ. Якщо чогось не знаете, то не пишить так категорично і непрофесійно..
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У енергетиків області – новий керівник

28 березня 2024, 12:26

2024 03 28 energДержавний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк представили колективу ПАТ «Черкасиобленерго» нового очільника – Вадима Яненка.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.