Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цікаво

На сесії міської ради робили гучні заяви і слухали народного депутата

15 травня відбулась 98-а позачергова сесія міської ради, у роботі якої взяли участь 21 депутат.

 

2019 05 16 sesiya


Спочатку депутати міської ради могли зачитати свої заяви та подати звернення. Депутата В’ячеслав Перемей скористався своїм правом і зачитав «Заяву про злочин», яку він направив у прокуратуру. Він попередньо звинувачує у самоправстві та зловживанні владою посадових осіб Смілянської міської ради та КП «Смілакомунтеплоенерго».
Після нетривалої дискусії з цього питання, бо В’ячеслав Перемей поклав заяву і вийшов із зали, грюкнувши дверима, депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Було всього 4 питання. Депутати затвердили Програму фінансової підтримки комунального підприємства "Варта" на 2019 рік, внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік та ухвалили рішення щодо звільнення комунального підприємства "Смілакомунтеплоенерго" від сплати частини чистого прибутку, що підлягає сплаті до міського бюджету за І квартал 2019 року.
На сесії було прийнято звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства фінансів України щодо виділення коштів на заробітну плату працівникам медичних закладів міста.
Закінчилось засідання сесії на оптимістичній ноті. Віктор Федоренко зателефонував до народного депутата Сергія Рудика і ввімкнув голосний зв’язок, щоб розмову почули всі присутні. Сергій Рудик повідомив, що йому вдалося вибити 14 млн грн субвенції з державного бюджету на ремонт вул.Соборна. Тепер справа за Смілянської міською радою – чиновникам потрібно виділити співфінансування, виготовити проект, приступити до виконання робіт і бажано контролювати якість ремонту.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

28 березня 2024, 11:31

2024 03 28 rayonЗавдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.