Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

На районній сесії звільнили голову райради Володимира Грошева

2019 06 22 grohev1

 

Сьогодні у Будинку рад особливо гарячий день. Поки активісти штурмували міську владу для отримання дозволів на індивідуальне опалення, депутати Смілянської районної ради зняли голову райради Володимира Грошева.
Невдоволення діями Володимира Грошева у районних обранців назрівало давно. Але останньою краплею їхнього терпіння стало те, що він приймав доленосні рішення для Смілянського району, не беручи до уваги думку депутатів, а інколи навіть не ставлячи їх до відома.
Такі ситуації були постійно, що з часом таки дістало народних обранців.
Тож депутат районної ради Ігор Римський виніс на розгляд засідання 50-ої сесії питання про дострокове припинення повноважень голови районної ради Володимира Грошева. При цьому він акцентував увагу колег-депутатів на тому, що пан Грошев не проявляв достатньої ініціативи для збереження Смілянського району, надмірно користувався службовим авто, витрачав бензин на особисті поїздки. При зменшенні кількості сіл у районі, штати працівників райради непомірно збільшувались, на мільйон гривень зросло й фінансування районної ради, щедрі премії адмінресурсу виплачувались регулярно, а роботи на благо району було недостатньо.

 


Також жорстко розкритикував бездіяльність голови райради у питанні збереження єдиної Смілянщини депутат райради, голова районної фракції ВО "ЧЕРКАЩАНИ" Віктор Золотоверхий.
Зашкодила Володимиру Грошеву і постійна війна з районною державною адміністрацією та конфлікт із заступником голови РДА Олексієм Пєчніковим.

 

2019 06 22 grohev


Після проведення таємного голосування, участь у якому взяли 22 депутати, 19 з них висловилися за припинення повноважень голови районної ради.

 


Володимир Грошев, подякувавши всім за співпрацю, залишив місце головуючого. Далі сесію вів заступник голови райради Василь Латенко.
Треба наголосити, що у політичному житті Володимира Грошева нині чорна полоса. Він посварився із народним депутатом Сергієм Рудиком і стверджує, що через це на нього відкрили кілька кримінальних справ. А ще напередодні без посади залишився друг Грошева – голова ОДА Олександр Вельбець.
Також стало відомо, що Володимир Грошев отримав відмову в реєстрації кандидатом в народні депутати по нашому 198-му виборчому округу. В Постанові ЦВК вказано, що Володимиром Грошевим до Комісії не подано заяви про самовисування із зобов’язаннями в разі обрання народним депутатом України припинити діяльність, яка, відповідно до Конституції України та законів України, несумісна з мандатом народного депутата України та протягом місяця після офіційного оприлюднення результатів виборів передати в управління іншій особі належні йому підприємства та корпоративні права в порядку, встановленому законом. В поданій автобіографії ним не було зазначено й відомостей щодо терміну проживання на території України.
Отож наразі Володимир Грошей уже не голова Смілянської районної ради. Він тепер безробітний. І на сайті районної ради у кожному інформаційному повідомленні, як це було раніше, не буде більше його життєрадісних фото.

scroll back to top

Коментарі  

Сергій
+13 #1 Сергій 20.06.2019, 15:03
Давно було пора.. а то сплошне самолюбування. 0 вчинків
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.