Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

2019 05 24 vakancia

 

У Смілянському міськрайонному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій від ТОВ «Віджи-продакшн». Це підприємство є частиною групи компаній «Верес» і займається виготовленням плодоовочевої консервації.
«Зараз сезон і нам потрібно багато працівників. Заробітну плату виплачуємо вчасно, офіційно працевлаштовуємо, надаємо соціальний пакет. Ми готові забезпечувати гуртожитком тих, хто бажає працювати у Каневі. Безкоштовно доставляємо на роботу та з роботи тих, хто проживає поряд з Черкасами та Каневом. Видаємо спецодяг. Безкоштовно обідаємо у дружній обстановці», – розповідає Едуард Король, начальник цеху цього підприємства.
«Це був дуже результативний ярмарок. Багато людей активно з нами знайомилися. Запитували про компанію, про посадові обов’язки, про розмір заробітної плати – люди реально хочуть працювати», – додає Людмила Чучко, начальниця лабораторії.
За словами Ольги Дар’євої, керівниці відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонного центру зайнятості, такі ярмарки скорочують термін пошуку роботи та укомплектування вакансій. Деякі ярмарки проводяться на виробництві, деякі – у приміщенні центру зайнятості. «Про проведення таких ярмарок ми повідомляємо через інтернет-ЗМІ та на нашій сторінці у Фейсбуці», – говорить пані Ольга.
Загалом близько 40 учасників ярмарки зацікавилися роботою, яку презентували на ярмарці вакансій.

Ангеліна Хоменко

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі