Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

Рух поїздів через станцію імені Тараса Шевченка буде змінено

2019 05 18 rux

 

Оскільки на відрізку залізниці «Знам’янка – Помічна» проводитимуться роботи по спорудженню транспортного шляхопроводу, то з 30 травня по 15 червня десять поїздів курсуватимуть за зміненим маршрутом.
Як повідомляють у Одеській залізниці, зокрема, зміни у маршруті поїздів стосуються станції імені Тараса Шевченка. У зв’язку з ремонтом через Смілу курсуватимуть 7 поїздів на Одесу, Харків, Запоріжжя, Львів та Дніпро.
Поїзд №120/119 Запоріжжя – Львів не буде проходити через станції Кропивницький, Плетений Ташлик, Новоукраїнка, Помічна, Первомайськ на Бузі, Врадівка, Любашівка, Балта, Слобідка, Кодима, Крижопіль, Вапнярка, Ярошенка, а курсуватиме маршрутом через станцію імені Тараса Шевченка – Миронівку – Фастів – Козятин.
Поїзд та №120/119 Львів – Запоріжжя не буде слідувати через станції Ярошенка, Вапнярка, Крижопіль, Кодима, Слобідка, Балта, Любашівка, Врадівка, Первомайськ на Бузі, Помічна, Новоукраїнка, Плетений Ташлик, Кропивницький, а рухатиметься маршрутом через Козятин – Фастів – Миронівку – імені Тараса Шевченка.
Поїзд №53/54 Дніпро – Одеса не буде йти через станції Кропивницький, Новоукраїнка, а курсуватиме маршрутом через станцію імені Тараса Шевченка – Новомиргород – Помічну.
Поїзд №54/53 Одеса – Дніпро не буде слідувати через станції Новоукраїнка, Кропивницький, а рухатиметься маршрутом через Помічну – Новомиргород – станцію імені Тараса Шевченка. При цьому буде курсувати зміненим розкладом від ст. Помічна до ст. Дніпро. Орієнтовний час запізнення по прибуттю на ст. Дніпро 2 год. 50 хв., на ст. Кривий Ріг 2 год. 22 хв.
Поїзд №7/8 Харків – Одеса не буде слідувати через станцію Кропивницький, а піде маршрутом через ім. Т.Шевченка – Новомиргород – Помічна.
Поїзд №8/7 Одеса – Харків не буде курсувати через станцію Кропивницький, а піде маршрутом через Помічну – Новомиргород – станція імені Тараса Шевченка. При цьому поїзд буде курсувати зміненим розкладом від ст. Помічна до ст. Харків. Орієнтовний час запізнення по ст. Харків-Пасажирський 3 год. 39 хв.
Поїзд №59/60 Харків – Одеса – Харків до Знам’янки йтиме за діючим розкладом і маршрутом, далі – зміненим маршрутом та розкладом на дільниці Знам´янка – Помічна, через станцію імені Тараса Шевченка.
Пасажири, які до 6 травня включно оформили проїзні документи на зазначені поїзди відправленням з 30 травня по 10 червня у разі відмови від поїздки до відправлення поїзда можуть повернути проїзні документи «з вини залізниці» в квиткових касах.
У випадку відмови від поїздки на станції переривання поїздки запропонованим видом транспорту повернення коштів здійснюється за непрослідувану відстань.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.