Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

На порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося...

Система безоплатної правничої допомоги шукає волонтерів та параюристів

Система безоплатної правничої допомоги шукає волонтерів та параюристів

Якщо ви прагнете допомагати вразливим категоріям населення і маєте трохи вільного часу, запрошують приєднатися до проєкту «Волонтер БПД»

Опалювальний період у Смілі завершується

Опалювальний період у Смілі завершується

На черговому засіданні виконавчого комітету вони прийняли рішення про офіційне завершення опалювального періоду 2023-2024 років 31 березня.

Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

На сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові

Вночі над областю збили 6

Вночі над областю збили 6 "шахедів", одну крилату ракету, є влучання по об'єкту енергоінфраструктури

Практично всю ніч ворог тероризував нашу область з повітря. Частину атак нашим оборонцям вдалось відбити. На щастя, люди не постраждали.

Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

Правоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.

Йтиме дощ, подекуди з грозами

Йтиме дощ, подекуди з грозами

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

 

Ukraine

 

«Ціль-стати найкращим»:молодий спортсмен із Черкащини тренує і мотивує «зірок».

2019 02 03 заставка

 

Пліч-о-пліч із зірковими шоуменами, футболістами і діячами, відомими не тільки в Україні, а й за її межами. У свої 27 років кам’янчанин Вадим Данильченко, як професійний фітнес-тренер, зумів заволодіти довірою Володимира Зеленського, гравців київського "Динамо" і донецького "Шахтаря". На своєму прикладі простий хлопець родом із невеликого міста на Черкащині показав, що досягти своєї цілі практично з нуля – можливо. Про своє спортивне начало, "зіркові" тренування та глибокі амбіції Вадима інформує vikka.ua.


Перші кроки у спортивній кар’єрі
Спортивне життя Вадима почалось у дуже ранньому віці – з 4 років, коли батьки віддали його до секції футболу. Протягом навчання у Кам’янській ЗОШ №1 популярний нині фітнес-тренер 5 років займався танцями, завжди брав участь у змаганнях з баскетболу та волейболу, а в 10-му класі почав із однокласниками відвідувати тренажерний зал. Окрім Вадима у сім’ї Данильченків більше ніхто так фанатично не займався спортом.
"У мене була гарна генетика з точки зору того, що я не набирав вагу. У світі фітнесу я був чистим ектоморфом (тип людського організму, схильний до худорлявості, – ред.), але по собі бачу, що мені не потрібно багато часу, щоб я почав вносити зміни у своєму тілі, – розповідає чоловік. – У тренажерку ходив із однокласником, який був одним із найпотужнішим у нашому класі. У якийсь момент мені захотілось приблизитись до його показників".
В 11 класі Вадим Данильченко вже знав, що вступатиме до Національного університету фізичної культури і спорту. Заради цього переїхав жити до брата у Київ і займався плаванням, аби вдало скласти вступні іспити. Коли ж таки став студентом – старанно навчався, і вже на другому курсі працевлаштувався у фітнес-клубі.

 

2019 02 03 фото1


"Із роботою допоміг викладач, який бачив у мені потенціал. Працював я дуже багато. Прокидався о 7 ранку, виїжджав з дому о 8, навчався в університеті, а о 15:00 я вже був у фітнес-клубі, що знаходився за містом. Звідти повертався об 11 вечора, – розповідає Вадим. – Потім я зрозумів головне: якщо ти працюєш сумлінно і розвиваєшся як спеціаліст, то будеш мати успіх у клієнтів, отримаєш гарну репутацію. Через три роки я змінив фітнес-клуб, який уже був у самому Києві. На той час я вже закінчував 5 курс".
Після другого місця роботи, де Вадим протягом року віддавався на повну і продовжував напрацьовувати свою репутацію, у чоловіка з’явився шанс влаштуватися у фітнес-клуб преміум класу. Тут абонемент коштував набагато дорожче, клієнти готові були платити набагато більше, і саме звідси почалась робота черкащанина як персонального "зіркового" тренера.


Угору, до "зірок"
Перший свій контракт Вадим заключив із гравцем київського "Динамо" – австрійцем Александаром Драговичем.
"Працював як персональний тренер, який допомагав йому в харчуванні, поліпшенні спортивної форми і контролював його стан, щоб він в жодному випадку не травмувався. Переді мною була поставлена задача – щоб Александар грав у Європі. Через 7 місяців після початку наших тренувань його купує німецький клуб "Байєр", де Драгович грає і донині. Я ж залишився в Києві, хоча були пропозиції переїхати в Німеччину. Я не зробив цього, оскільки не хотів залишати дружину і клієнтів у Києві заради невирішених питань по контракту", – зізнається Вадим.
Після цього черкащанин працював із футболістом київського "Динамо" Олегом Гусєвим, який відіграв за збірну України 96 матчів і, після 13 років гри, закінчив кар’єру в минулому році.

 

2019 02 03 фото2


Пізніше кам’янчанин Вадим Данильченко почав тренувати шоумена Володимира Зеленського, гравця національної збірної України і "Шахтаря" Тараса Степаненка, півроку працював із молодими футболістами цієї команди – дитячою юнацькою академією.

 

2019 02 03 фото3


Разом із Володимиром Зеленським Вадим створив програму на відеохостингу YouTube "Ze Kubiki".
"Коли люди побачили, що Зеленський змінився фізично, їм стало цікаво що і як. Ми запропонували певний блог, щоб показати в реальному часі, як Володимир тренується, і долучати глядачів до онлайн-тренувань. До того ж, героями програми також були зіркові гості. До нас приходив Ігор Ласточкін, Євген Кот. Є відзняті випуски з іншими знаменитостями, але відео ще не з’явились в ефірі", – розповідає спортсмен.


З артистами працювати не складно
Труднощів у співпраці із відомими людьми, запевняє Вадим, практично не виникає. Їх більше створюють люди, найчастіше бізнесмени, які думають, що гроші вирішують все.
"Це не Володимир Зеленський, не Ігор Ласточкін, не будь-хто із студії "Квартал 95", адже я разом із студією подорожую по всеукраїнських турах "Кварталу", як тренер Зеленського. З ними труднощів немає, тому що це артисти. Майже кожен із них мав шлях через терни до зірок. Ні з ким не було проблем у співпраці, тому що в них була велика ціль. Кожен із них йшов до мети, пророблюючи велику роботу, – розповідає тренер. – З досвіду колег, труднощі можуть спіткати, коли ця "зірка" є фейкова, коли людина сама по собі нічого не коштує".
Єдиною особливістю співпраці із знаменитостями можна вважати гнучкий графік роботи, який впливає і на тренування, і на раціон. Вадим Данильченко намагається віддалено контролювати, що їсть його клієнт. Приміром, спортсмен напряму спілкується із секретарем Володимира Зеленського, якій надсилає графік харчування на тиждень. Відразу в офісі Володимиру готують і приносять цю їжу. На 70% відомий шоумен, який працює по 20 годин на добу, харчується тим, що радить йому тренер.

 

2019 02 03 фото4


За спортивною формою футболістів слідкувати легше. Якщо вони мають дві години тренувань у день і не їдуть на матчі, інший час – вільний, тому може бути присвячений тренажерному залу і правильному харчуванню.


Ціль – стати найкращим
Зараз, досягнувши певного успіху у своїй діяльності, черкащанин розповідає, що його спонукало свого часу не опустити руки і йти до своєї цілі:
"Я поставив собі за мету – стати найкращим у тому, що роблю. Насправді, неважливо, звідки ти родом. Я ніколи не цуратимусь свого міста, навчаючись і працюючи у столиці. Якщо себе не показати, – у людей завжди буде привід сказати, звідки ти і хто ти є. У Кам’янці дуже багато людей казали, що моє прагнення стати кваліфікований спортсменом – це несерйозно. Але при цьому я розумів, що для мене найголовніше – самому собі довести, що я можу піти в той університет, де є велика конкуренція при вступі. Наполегливість і фортуна мені посміхнулась".

 

2019 02 03 фото5


У майбутньому Вадим планує навіть отримати другу вищу освіту. Запевняє, що робитиме це без фінансових можливостей та "блату", які з легкістю може використати.
Вдома на робочому столі спортсмена весь час лежить 6 книг для обов’язкового прочитання. Періодично ці книги змінюються на інші. Багато цікавої інформації для своєї роботи Вадим черпає із соцмереж, переглядає варіанти виконання вправ, підлаштовує їх під себе і запевняє, що не має у своїй професії кумирів.
Кохання і генетика
Окрім стрімкої спортивної кар’єри, черкащанин Вадим Данильченко – кілька років як успішний сім’янин. Має дружину Юлію і 8-місячну доньку Аню.
"З Юлею познайомився у фітнес-клубі, в якому працював. Історія була надзвичайною. На той час я мав серйозні стосунки з дівчиною, з якою я зустрічався ще з університету. Можна сказати, що етап мого становлення як спеціаліста відбувався саме з нею. Коли ми розійшлись, моя нинішня дружина була клієнткою... колишньої дівчини. Спочатку до Юлі в мене були суперечливі почуття: вона мені подобалась візуально, але була дуже самодостатньою. Через рік після нашого знайомства, за деякими обставинами, я був запрошений на її день народження. Після того я кожен день з нею почав бачитись, і це переросло у стосунки", – пригадує Вадим.
Згодом чоловік зрозумів, що Юлія відповідає 110 відсоткам до тих якостей, які цінує в жінках спортсмен.
Закохана пара почала жити разом і планувати спільне майбутнє. 8 місяців тому доля подарувала подружжю доньку Анну, про яку ще з шкільних років мріяв чоловік.

 

2019 02 03 фото6


Молоді батьки вже починають помічати спортивну генетику дитини.
"Аня випереджає свій вік. Вона рано почала сидіти, вже місяць як може самостійно підійматись і стояти на ногах, тримаючись за щось. Відчуваю, що буде ходити до року", – каже успішний черкащанин. Зізнається: хоче, щоб донька займалася спортом, але буде проти художньої гімнастики.
"В мене були подруги в університеті, з якими я й досі спілкуюсь. Гімнастика для дівчат не настільки гарна, як здається. Вона дуже шкідлива для здоров’я. Думаю,що почнемо ми з танців. Ми будемо їй рекомендувати, а вирішить вона вже сама".


"Залишити слід в історії країни"
Окрім додаткових знань і другої вищої освіти, плани на майбутнє у Вадима – грандіозні та патріотичні. Одного разу у нього була можливість виїхати за кордон, та спортсмен цього не зробив. Хлопець із Кам’янки хоче створити у своїй країні спортивну соціальну програму.
"Я хотів би працювати як людина, яка створила для людей спортивні заклади по всій країні, навчальну платформу, де кожна людина мала б змогу прочитати якусь корисну інформацію. Для мене найголовніше – це залишити якийсь слід в історії своєї країни. Буду організовувати масштабні заходи, і обов’язково привезу якесь спортивне дійство в Кам’янку", – каже чоловік.
Незважаючи на те, що в черкащанина є багато пропозицій на міжнародному рівні, жага працювати для українців – переважає.

 

2019 02 03 фото7

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.