Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

Під час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на...

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

У енергетиків області – новий керівник

У енергетиків області – новий керівник

Державний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі»...

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Завдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Відбувся одинадцятий тренінг з циклу тренінгів з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької...

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

В одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.

Буде вітряно, сухо і сонячно

Буде вітряно, сухо і сонячно

Найближчої доби вітряну, суху та переважно сонячну погоду формуватимуть антициклон «NIKLAS» та циклон «MATILDA».

 

Ukraine

 

"Це шантаж". Мер сміли прокоментував ситуацію з відсутністю опалення у місті

За словами Цибка, його не пустили на засідання Кабміну.

 

2018 11 14 коментар 

 

Мер міста Сміла запевняє, що приїхав до Кабміну через надзвичайну ситуацію, проте не зміг потрапити на засідання через анулювання його перепустки.

Про це він заявив біля будівлі уряду, повідомляє ТСН.

"Ми не можемо допустити, щоб 2018 року ціле 70-тисячне місто стало заручником у грошей - чи це борги чи не борги. Нині це шантаж, відкритий шантаж. Мене запросили на відкрите засідання Кабінету міністрів і коли побачили, що приїхала громада Сміли, коли почули мої радикальні виступи, мені анулювали перепустку і не пустили на засідання уряду", - розповів Цибко.

Очільник міста, яке залишилось без опалення через борги підприємства-постачальника тепла, не згодний зі звинуваченнями у бездіяльності на свою адресу. Так само не згодний покривати борг з місцевого бюджету, тому каже, громада Сміли може радикалізуватись.

За словами Цибка, "уряд ховається від одного простого міського голови", а 86 мільйонів гривень "хочуть повісити на бюджет міста".

"У нас бюджет міста 218 мільйонів. Як ми можемо розрахуватися з цим, якщо це приватна компанія, яка керувала цим і їхні рахунки були на Кіпрі", - наголосив він.

На думку посадовця, Служба безпеки України та Міністерство внутрішніх справ можуть за день-два розібратися у ситуації з боргами.

"Це питання можна вирішити сьогодні - дати команду включити тепло цивілізованим шляхом, адже містяни сплатили, містяни точно не винні, у людей є проплачені платіжки, а у бюджетних організацій є акти виконаних робіт. Все дуже просто - перевірте. І зрозумієте, хто винен", - заявив мер Сміли, додавши, що у місті відключили ще й водопостачання.

Окремо Цибко запевнив, що за місце мера не тримається.

 

 

scroll back to top

Коментарі  

Григорій
0 #2 Григорій 15.11.2018, 14:57
Ця проблема має конкретні прізвища і їх потрібно виписати і постійно називати , щоб потім знати, що з ними робити. Перший це власник компанії " Смілаенергоінвест", виконавчі директори, керівники міста при яких ця компанія грабувала гроші, які люди сплачували за тепло, керівники обладміністрації, які тиснули на смілян, щоб повісити на нас вкрадені гроші, судді та прокурори які вели справу і випустили злодіїв з під арешту, депутат який взяв одного із злодіїв на поруки, керівництво нафтогазу, гройсман і порошенко, як ідеологи регіоналізму, децентралізації, розвалу та кришувальники олігархату.
Цитата
Ігор Швед
+1 #1 Ігор Швед 15.11.2018, 11:55
Те, що твориться зараз у м. Сміла, повторює сценарій м.Камянське Дніпропетровської області. Відсутність опалення на 14 листопада 2018року правобережної частини міста - це суцільна провина мера А. Білоусова! Страждають у першу чергу діти та люди похилого віку. Хвороби, а, як слідство, смертність серед населення зростає. Серед людей вже є назва цієї трагедії - "ХОЛОДОМОР"! І, якщо у 32-33 роках минулого століття жиди/євреї(рос.)/ комуністи зчинили "ГОЛОДОМОР", у насліку чого загинули міліони представників Великого Словянського Українського Народу, то у наші дні у ХХ1-столітті ті ж самі жиди/євреї(рос.)/комуністи чи сіоністи намагаються утворити "ХОЛОДОМОР", що знову ж може привести до знищення представників Великого Славянського Українського Народу!!!
14.11.2018р. І.ШведP.S. Люди м.Камянське з Вами м.Сміла!!!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

28 березня 2024, 15:30

2024 03 28 operПід час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на відкритому серці. Проєкт реалізовуватимуть за кошти центру та обласного бюджету.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.