Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

На сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові

Вночі над областю збили 6

Вночі над областю збили 6 "шахедів", одну крилату ракету, є влучання по об'єкту енергоінфраструктури

Практично всю ніч ворог тероризував нашу область з повітря. Частину атак нашим оборонцям вдалось відбити. На щастя, люди не постраждали.

Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

Правоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.

Йтиме дощ, подекуди з грозами

Йтиме дощ, подекуди з грозами

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

Під час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на...

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

 

Ukraine

 

Де логіка: одним дають дозволи на відключення від ЦО, іншим – ні

Сьогодні знову відбулося засідання постійної комісії з відключення від централізованого опалення (ЦО). Оскільки заяв було дуже багато – більше 500, їх розгляд розділили на два рази. Як ми вже повідомляли, 7 серпня відбулося перше засідання, на якому більш як 200 заявникам дозволили відключитись від ЦО. Сьогодні відбулося ще одне обіцяне засідання, на якому обговорили близько 300 адрес заявників – і нікому не дали дозволу.

 

2018 08 10 комисия


Все сталося так, як того боялись люди: і склад комісії той самий, і заяви всі подавали майже в один день. Але одним дали дозвіл від’єднуватись від ЦО, а іншим – ні. Чому так вийшло – ніхто толком пояснити не міг. Члени комісії довго сперечались між собою, як діяти, за яким законом, якими наказами користуватись… Але толку ніякого. Всі розуміють, що місту потрібна чітка стратегія – як діяти? Як опалюватись цієї зими? Як зробити так, щоб бажаючі – провели ІО, а хто не хоче – залишилися на ЦО і в місті все-таки збереглася централізована система опалення, і всім це було вигідно. Єдиного плану дій міська влада досі немає. Нема кому сісти і зайнятись цієї проблемою.
Серйозні звинувачення прозвучали в сторону КП «Смілакомунтеплоенерго». Адже це, по суті, – комунальне міське підприємство, саме воно має дбати про опалення міських будинків. А вони нічого не роблять, не можуть переконати людей, що ЦО – вигідніше від ІО, вони не займаються модернізацією котелень, здешевленням тарифу. Також КП дорікнули за видачу дорогих довідок, які повинні бути безкоштовними для смілян.
Літо закінчується, зима близько… Проблема з опаленням так і не вирішена, її розв’язання не просунулось ні на крок. Обурені сміляни покидали нараду з обіцянками зимових мітингів перед стінами міськвиконкому. Люди приходитимуть грітися у владні кабінети.
Лише начальник управління ЖКГ Сергій Чередніченко намагався всіх примирити і закликав до спільної роботи. Він сказав, що наступного тижня проведе ряд зустрічей з депутатами, щоб пояснити обранцям складність ситуації та виробити якийсь план дій.

scroll back to top

Коментарі  

Vitaliy
+1 #5 Vitaliy 13.08.2018, 16:05
Цитую Ігор:
у рішенні суду чітко написано, що рішення комісії, яке не дозволяє відключатися є незаконним тому, що споживач має право відмовитися від послуги....


Ігор виложіть будь-ласка зазначене рішення, можливо за допомогою суду встановимо справедливість....
Цитата
Ігор
+6 #4 Ігор 11.08.2018, 19:37
Немає тут ніякої проблеми. Немає у цієї комісії права втручатися в управління приватною власністю, та і у рішенні суду чітко написано, що рішення комісії, яке не дозволяє відключатися є незаконним тому, що споживач має право відмовитися від послуги. Всі прилади і труби системи опалення, що знаходяться у квартирі є власністю власника квартири - споживача, а закон дає право власнику майна розпоряджатися ним на власний розсуд.
Цитата
Сократ
+4 #3 Сократ 11.08.2018, 10:24
Цитую Іван Іванич:
Чиновники, що ждуть хабар?Чому одним дають дозвіл іншим ні?Яке пояснення доної ситуації.Виходить так, що перших 200 вибрали хто їм заплатив, а інших 300 хто не платив!Чи як пояснити дану ситуацію!

Нічого жуки в банці, ще не довго залишилося..... Всі будуть рідким какати і кровю харкати. І з переляканими перекошеними мордами кричати Господи, за що ти нас всіх так караєш...!?
Цитата
Vitaliy Vitaliy
+4 #2 Vitaliy Vitaliy 11.08.2018, 08:53
Де прокуратура, це ж корупція чистої води, їх всіх у тюрму треба, при чому негайно, шайка бандикуватих депутатів які роблять те що хочуть аби нашкодити та розвалити наше місто, в тюрму із конфіскацією їхного майна та майна їхніх родичів, пора прикривати цю лавочку
Цитата
Іван Іванич
+8 #1 Іван Іванич 10.08.2018, 19:47
Чиновники, що ждуть хабар?Чому одним дають дозвіл іншим ні?Яке пояснення доної ситуації.Виходить так, що перших 200 вибрали хто їм заплатив, а інших 300 хто не платив!Чи як пояснити дану ситуацію!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

29 березня 2024, 10:33

2024 03 29 donorНа сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.